Recept na rychlokvašky je velice jednoduchý. Vložíte okurky do sklenice a zalijete solným nálevem… Ale co když nemáte okurky tak akorát do sklenice a na zahradě vám vyrostly okurky veliké převeliké?
Jdou rychlokvašky vyrobit dokonce z přerostlých okurek salátových? A pokud ano, budou stejně dobré?
Na tu otázku jsme si odpověděli jednoduše – a to tak, že jsme si takové okurky vyrobili a ochutnali a musíme říct, že chutnají opravdu báječně!
Podívejte se na náš VIDEO RECEPT na okurky rychlokvašky a vyrobte si tuto zdravou dobrotu krok za krokem s námi. Ve videu se dozvíte, co dalšího kromě okurek budete na rychlokvašky potřebovat.
Na okurkách si budete moci pochutnávat již třetí den! Ale ty největší grády mají asi tak po týdnu. Nejprve nechte okurky stát týden na teplém místě, poté si tu dobrotu dejte do lednice, kde vydrží i měsíc.
Dobrou chuť a příjemnou zábavu! 🙂
Nejnovější komentáře